Ontwikkelen Haute Couture Flash Website voor Ronald Kolk inclusief content management systeem zodat nieuwe collecties snel online kunnen worden gezet.

Ontwikkelen Website voor Pianist Fulco inclusief SEO abonnement zodat fulco hoog scoort in google.  Zoek maar eens in google op: pianist feest of pianist bruiloft.

SMO & SMA campagne ( = social media optimization & social media advertising) voor het kinder wetenschapsmuseum Nemo in Amsterdam.

SEO advies / strategisch plan voor de marketing manager van ING's nieuwe website ondernemerssupport.nl 

In 2002 hebben wij voor Adidas Benelux en Adidas International een intranet gebouwd.

Ontwikkelen TV station website voor stadsdeel de Baarsjes inclusief maandelijkse productie van 1 journaalfilm/news item.

Wij hadden in 1995 de primeur om voor Click als eerste modellenbureau ter wereld 'n website te bouwen. Zes weken later volgde de grootste, Elite Parijs.. Helaas is de eigenaar, Jos Verstegen, nu overleden. 

Ontwikkelen Website voor Sabroso inclusief SEO abonnement zodat zij hoog scoren in google! Zoek maar eens in google op salsaschool of salsalessen amsterdam

Bouw van een joomla website met films en automatische koppeling naar een mobiele joomla website. Dankzij onze marketing inspanningen is het natuurlijke google verkeer met 500 procent gestegen.

Website voor het Indiase restaurant Dosa inclusief shopping systeem en email naar fax systeem. Alle orders worden direct vanaf de website naar het restaurant toe gefaxt.

Website voor kapsalon Showhair inclusief branding, huisstijl: visitekaartjes & stickers 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Studio de Smit bouwt intelligente websites op maat en produceert online marketing campagnes die scoren


Wij bieden verschillende diensten aan. Dit begint met het bouwen van websites en eindigt met het maken van films al dan niet in in combinatie met een interactief online tv-station.

Het bouwen van een website combineren wij graag met een Internet Marketing programma. Dit omdat een mooie website meestal pas goed gaat verkopen wanneer deze in de top 10 van google staat.


Belangrijk is daarom om niet alleen budget in te plannen voor de website maar ook voor de Internet Marketing.  Het duurt voor ons meestal 3 tot 6 maanden om een "natuurlijke" top 10 positie in google te verkrijgen, waarmee uw bedrijf omzet kan genereren. Verstandig is het dus om ruim van te voren te beginnen met plannen. Google plus wordt verder steeds belangrijker voor online marketing. Ga hier naar onze Google+ pagina.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin 

enquete

Internet Marketing lijkt mij ....
 

Website & Internet Marketing door Martin de Smit